Snel naar
Inhoud

Voordelen Keurslager-lidmaatschap

Samengevat biedt het lidmaatschap de Keurslager zeven voordelen:

1. De officiële erkenning van ambachtelijk vakmanschap en grote merkbekendheid

De rode K met de kroon, het kenmerk van kwaliteit! Maar liefst 75% van de Nederlanders herkent spontaan het K-embleem. En ook weet men de kenmerken van de Keurslager: hoge kwaliteit, betrouwbaar en klantvriendelijk.

2. De beproefde winkelformule

Zelfstandig blijven en toch net zo professioneel werken als een grootwinkelbedrijf. Het Keurslager Formule Handboek is de basis.

3. Gezamenlijke marketing, reclame en winkelpresentatie

Een uniforme uitstraling is de basis van gezamenlijke marketing acties, reclame en winkelpresentatie. Van de gevelbelettering op de winkels tot het verpakkingsmateriaal, de bedrijfskleding en de toonbankpresentatie: de huisstijl van de Keurslager is duidelijk herkenbaar. Verder uit dit zich in herkenbaar promotiemateriaal (onder andere posters en prijskaartjes) van de landelijk vastgestelde aanbiedingen en specialiteiten en het unieke consumentenmagazine 'Proef...'.

4. Gezamenlijke productontwikkeling

Steeds nieuwe producten en variaties: 'Trots van de Keurslager', ‘Keurslagerkoopje’, ‘Vleeswarenkoopje’, ‘Tip van de Keurslager’ en natuurlijk de ‘Specials’.

5. Verkoopondersteunende en loyaliteitsverhogende activiteiten

De Keurslager Cadeaukaart, de Keurslager Spaarpunten, lokale marketingondersteuning (onder andere advertenties en folders), landelijke promotieacties en landelijke mediareclame.

6. Algemene ondersteuning

Dit wordt geboden op het gebied van management, vaktechniek, bedrijfsvoering, financiën, juridische zaken, collectieve verzekeringen, automatisering, marketing en communicatie en marktonderzoek.

7. Ruimte voor eigen ideeën

Een Keurslager is én blijft een zelfstandige ondernemer. Zo bepaal je als Keurslager bijvoorbeeld je eigen inkoopbeleid.

 Menu onder