Snel naar
Inhoud

Al 70 jaar verstand van lekker vlees

Precies 70 jaar geleden sloeg een groep Utrechtse slagers de handen ineen om hun vakmanschap en kwaliteit uit te dragen. Anno 2016 zijn er bijna 500 aangesloten, zelfstandige Keurslagers in ons land die allemaal voldoen aan de eisen van kwaliteit, vakmanschap en kennis én persoonlijke aandacht voor de klant. Elke Keurslager zal op zijn eigen manier invulling geven aan het jubileumjaar.

Elke Keurslager is uniek, heeft zijn eigen specialiteiten en zijn eigen verhaal. Daarom zal ook elke Keurslager op zijn eigen manier invulling geven aan de zeventigste verjaardag. Wel zal er landelijk aandacht worden besteed met een radiocommercial in maart, een campagne rondom drie klassiekers (slavink, entrecote en rollade), de barbecuespecialiteiten begin mei en rondom het feestmenu vanaf november.

Gegarandeerde kwaliteit
De Keurslager staat nog steeds voor (h)eerlijk kwaliteitsvlees. Wist u dat elke Keurslager een paar keer per jaar wordt beoordeeld en gekeurd door zowel de Vereniging van Keurslagers als een onafhankelijk kwaliteitsinstituut? Het gaat om strenge eisen die veel verder gaan dan de wettelijke regels. Alleen het beste is goed genoeg. Overigens zijn niet alle Keurslagers hetzelfde. Elke zelfstandige ondernemer is uniek en geeft op zijn eigen manier invulling aan de beleving van het merk. Dat uit zich niet alleen in de persoonlijke service, maar bijvoorbeeld ook in het assortiment dat kan verschillen door regionale invloeden.

Een ijzersterk merk
Al vanaf de geboorte in 1946 ervaren klanten de Keurslager als een ambachtelijke slager die kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Het merk roept positieve associaties op. En dat succes is niet zomaar komen aanwaaien. Een individuele Keurslager moet elke dag weer opnieuw invulling geven aan het merk en zich onderscheiden met vakmanschap en diverse klanten de juiste beleving bezorgen. Zo wil hij dag in dag uit de trotse vakman zijn die kwaliteit levert en een eerlijk verhaal wil vertellen bij de specialiteiten die hij aanbiedt. Of het nu gaat om een klassieker of een klein pronkstuk: de Keurslager heeft verstand van lekker vlees. Al 70 jaar.Menu onder