Snel naar
Inhoud

VVK steunt Dirk Kuyt Foundation

De Vereniging van Keurslagers gelooft erin dat sport het welzijn van mensen verbetert en daarom mogelijk moet zijn voor iedereen in Nederland, ongeacht een beperking die sommige mensen hebben. Daarom steunen wij al enkele jaren de Dirk Kuyt Foundation.

De Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation organiseert sportevenementen voor mensen met een beperking en maakt het mogelijk dat deze doelgroep met enkele aanpassingen ook mee kan doen. Sporten voor prestaties, meedoen met sport- of bewegingsactiviteiten of gewoon sportplezier beleven: het doel van onze samenwerking is om zoveel mogelijk mensen met een beperking de kans te bieden om zijn of haar invulling te geven aan sporten. Door sporten met elkaar ontstaan hechte vriendschappen, creëert men nieuwe mogelijkheden en groeit het zelfvertrouwen.

Uw bijdrage

U kunt voor informatie over donateurschap kijken op: http://www.dirkkuytfoundation.nl/

Daarnaast kunt u - ten behoeve van de Dirk Kuyt Foundation - loten kopen bij de Vriendenloterij, hiervan gaat € 6,50 per trekking naar de foundation. Met uw deelname kunnen jaarlijks 16 personen met een beperking de sportdag van hun leven hebben! 

Heeft u al een lot? U kunt dan ook aangeven dat u voortaan voor de Dirk Kuyt Foundation meespeelt. Er verandert dan niets voor u, maar u ondersteunt daarmee wel deze foundation.Menu onder