Snel naar
Inhoud

Inventum

Feestmomentje!

Gezellig gourmetten, grillen of fonduen met het hele gezin of met vrienden, het is iedere keer weer een feestje! Met de funcooking apparaten van Inventum kan je alle kanten op.

 maakt ’t moment!

Gourmetten

Met een gourmetstel kun je heerlijk een avondje tafelen zonder urenlang in de keuken te hoeven staan. Haal een heerlijke gourmetschotel van de Keurslager in huis, snijd groenten, maak een pannenkoekenmix en het hele gezin kan aan tafel! Met een Inventum gourmetstel kun je alle kanten op: bakken, grillen en racletten. Je kunt optimaal variëren, als je samen gourmet is voor ieder wat wils.

Zonder (goed) gourmetstel wordt gourmetten natuurlijk geen feestje! Daarom kun je van 21 november t/m 3 december  jouw gespaarde Keurslager-punten inwisselen voor splinternieuw Inventum gourmetstel. Voor maar 250 punten haal je hem in huis! (Winkelwaarde €24,99 – onze prijs 250 punten is €16,50)

Grillen

Grillen is gezond! Zonder boter of olie kun je vlees, vis en groenten bereiden. De Inventum grillplaten hebben een groot grilloppervlak, waardoor er voor meerdere personen de ruimte is om verschillende gerechten tegelijkertijd te grillen. Gezellig en gezond dus! Wat wil je nog meer?

Fonduen

Fonduen, niet alleen heel lekker, maar ook nog eens makkelijk voor te bereiden. Je koopt een mooie fondueschotel bij de Keurslager, snijd alle overig ingrediënten in hapklare stukjes en vult de pan met olie. De olie blijft warm in de Inventum fondueset en jullie zitten gezellig met zijn allen rondom de fonduepan te genieten van het diner!  

Bekijk alle funcooking apparaten op www.inventum.euMenu onder