Snel naar
Inhoud

Koken met de Keurslager

Kerntemperatuurmeter

Bij grote stukken vlees in de oven of op de winterbarbecue is het gebruik van een kerntemperatuurmeter erg handig.

De hieronder genoemde graden kunt u als richtlijn gebruiken. Vragen? De Keurslager geeft u graag vakkundig advies bij uw aankoop, zo wordt uw kerstdiner altijd een succes!

 Rundvlees  rood 45°C  rosé 55°C  gaar 70°C 
 Kalfsvlees   rosé 55°C gaar 70°C 
 Varkensvlees     gaar 70°C 
 Lamsvlees   rosé 55°C gaar 70°C
 Kip     gaar 80°C

                 

Chique diner

Organiseert u een chique diner omdat er iets te vieren is? Bij de Keurslager zijn vele vleesspecialiteiten verkrijgbaar voor een feestmenu of bijzonder etentje. De Keurslager helpt u graag bij het samenstellen van het menu. Lekkere, feestelijke en speciale recepten vindt u hier.

Koken voor grote groepen

Gezellig tafelen met een grote groep vrienden of familie. De avond zelf verloopt vaak prima, maar de organisatie van het koken vooraf wil nog weleens problemen opleveren. Sommige mensen vinden het lastig om voor veel personen te koken. De Keurslager doet niet anders dus vraag gerust om advies. Of maak het uzelf makkelijk en vraag de Keurslager om een heerlijke maaltijd te bereiden. Vaak kunt u die nog thuis laten bezorgen ook. Een compleet verzorgde barbecue behoort vaak ook tot de mogelijkheden.

Koken met kinderen

Kinderen staan graag in de keuken. Koken met kinderen is helemaal niet zo moeilijk, als u maar over de juiste recepten beschikt. Wij hebben ook speciale recepten voor kinderen. Wij noemen dit de kinderkeuken. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zodat kinderen lekker zelf aan de slag kunnen. Het is algemeen bekend dat kinderen die zelf koken ook betere eters zijn. Dus doe snel uw kookschort om!

Feestelijke hapjes en menu

Bij een feest hoort lekker eten; of het nu gaat om een eenvoudig menu, een uitgebreid diner of feestelijke hapjes. Kijk eens bij de recepten in de categorie feesten en partijen of hapjes. U kunt ook op thema, eetmoment, vleessoort, keuken, moeilijkheidsgraad of bereidingstijd zoeken. Voor elke gelegenheid vindt u meerdere recepten, van makkelijk tot moeilijk.Menu onder