Snel naar
Inhoud

Organisatie

De Keurslager Formule stelt een slager in staat om zelfstandig te blijven en onderscheidend en succesvol te zijn in zijn marktgebied. Dé organisatie voor slagers met visie, die zelfstandigheid met samenwerking verenigen.

Verenigingsstructuur

Keurslagers bepalen samen de koers van hun vereniging. In lokale werkgroepen wordt kennis uitgewisseld en gewerkt aan zaken als samen adverteren en producten ontwikkelen. De ondernemers wisselen ideeën en ervaringen uit.

De voorzitters van de werkgroepen zijn verenigd in de ledenraad: het beleidsbepalende orgaan van de vereniging. De ledenraad kiest het landelijke bestuur en benoemt de diverse commissies. Alle commissies rapporteren aan de ledenraad en aan het bestuur.

De beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering is door het bestuur opgedragen aan de directeur van de vereniging die hiervoor op het verenigingskantoor in Leusden over een team van specialisten beschikt.

Missie

‘De Vereniging van Keurslagers wil het grootste en sterkste merk c.q. formule zijn en blijven binnen de branche slagerijspeciaalzaken en deze positie binnen de totaalmarkt minimaal handhaven. Doelgerichte, vernieuwende acties via slagvaardige nationale marketing én een open dialoog met de leden vormen de pijlers onder het succes.’

Om deze missie ook in de toekomst te kunnen blijven volgen heeft de Vereniging van Keurslagers VersPlatform Nederland opgericht. Deze organisatie heeft als doel versspecialisten uit alle branches in Nederland op het gebied van marketing en communicatie te ondersteunen.

Breed advies

Bij de Vereniging van Keurslagers zijn vele deskundigen in dienst die de Keurslagers adviseren over hun vakgebied. Dat kan zijn over productontwikkeling, worstmakerij, (toonbank)presentatie, koken, wet- en regelgeving, personeel(sbeleid), interieur van de winkel, bedrijfseconomische zaken, automatisering of marketing en communicatie. Bovendien beschikt de vereniging over een netwerk van partners en supporters die fungeren als (aanbevolen) leverancier. Met de leveranciers worden overeenkomsten gesloten zodat de Keurslagers profiteren van gunstige voorwaarden.Menu onder