Snel naar
Inhoud

Aantrekkelijk vak

Werken in de Keurslagerij is niet alleen interessant voor mensen die een fulltime baan ambiëren, maar ook voor degenen die in deeltijd willen werken. De veelal gezellige sfeer in een Keurslagerij, de onderscheidende producten en het directe contact met de klant maken deze branche extra populair.

Training & opleiding

Ook als u al even uit het arbeidsproces bent, behoort een baan in de Keurslagerij tot de mogelijkheden. U krijgt een interne verkooptraining en het is mogelijk om aanvullende cursussen te volgen bij SVO Opleidingen of bij de Vereniging van Keurslagers.

Verkopen is leuk

Navraag in de praktijk maakt duidelijk dat de meeste verkoopmedewerkers in de Keurslagerij de volgende activiteiten onder verkopen verstaan: klanten vriendelijk begroeten, netjes bedienen, goed adviseren, correct afrekenen én het vlees goed verpakt aanreiken. Wat betreft adviseren is het belangrijk om de klanten te kunnen voorzien van een bereidingsadvies. Ook is het belangrijk om de klanten een goed bewaaradvies mee te geven. Veelal geeft een interne verkooptraining antwoord op de meest gestelde vragen.

Wilt u graag bij een Keurslager aan de slag? Informeer eens bij de dichtstbijzijnde Keurslager.Menu onder