Het corona-virus (COVID-19) beinvloedt op dit moment ons dagelijks leven en zo ook het winkelen bij de Keurslager. Om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen, hebben ook alle Keurslagers maatregelen genomen. Op deze pagina lees je meer over deze maatregelen.

Zo zorgen wij er samen voor dat je veilig kunt winkelen bij de Keurslager.

Corona animatie

1,5 meter afstand houden

Via verschillende communicatiemiddelen wordt verzocht 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Dit geldt zowel voor klanten onderling als tussen klanten en medewerkers van de winkel. Diverse Keurslagers werken met vloerstickers om de afstand duidelijk aan te geven.

Maatregelen coronavirus

Contactloos betalen

Klanten worden verzocht uitsluitend per pin te betalen. Lukt dit niet? Dan wordt er zo veel mogelijk contactloos gewisseld. 

Halt

Deurbeleid

Met een deurbeleid wordt het aantal aanwezige klanten in de winkel gereguleerd. Dit aantal verschilt per Keurslager en heeft onder andere te maken met de winkeloppervlakte.

handschoenen

Handschoenen

Veel Keurslager medewerkers werken met handschoenen. Deze worden regelmatig verwisseld en handen worden regelmatiger gewassen.

Voorverpakte producten

Voorverpakte producten

Om de hygiëne rondom de producten nog verder aan te scherpen worden alle producten zo veel mogelijk voorverpakt gepresenteerd en aangeboden.

Bezorgservice

Bezorgservice

Een groot aantal Keurslagers bezorgen hun vleesspecialiteiten en maaltijden bij je thuis. Check de website van je lokale Keurslager voor de mogelijkheden.

Toonbankschermen

Toonbankscherm

Bij diverse Keurslagers hangen toonbankschermen om besmetting zo veel mogelijk te voorkomen.

Verkouden

Ziek of verkouden?

Iedereen wordt met klem verzocht de winkel niet te bezoeken wanneer men zich verkouden of ziek voelt. Dit geldt ook wanneer uw huisgenoot ziek is.

Mondkapje verplicht

Sinds 1 december jl. is het dragen van een mondkapje in publieke binnenruimtes, zoals winkels, verplicht. Ook bij de Keurslager is het verplicht om te winkelen met een mondkapje. 

Mondkapjes