Kwaliteit en smaak

Van Harlingen tot Renesse en van Den Haag tot Nijmegen, elke Keurslagerij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Je kunt dus spreken van een betrouwbare schakel binnen de voedselketen. Kwaliteit moet natuurlijk wel lekker smaken. Ook is het fijn om – al dan niet gevraagd – een bereidingsadvies te krijgen. Dit alles is heel gewoon bij de Keurslager.

Lamsvlees

Hulde aan het lam

Lamsvlees mag best vaker op het menu in de
Nederlandse keuken. Het is niet alleen smaakvol,
maar ook gezond: het bevat veel eiwit en ijzer. De
lamsrack, -kotelet en -haas worden het meest gegeten, maar Keurslager Frank van Keurslagerij Schaafsma (Terschelling) raadt ook zeker de lamsboutsteak, -bout en -schenkel aan. “Lamsvlees is op zijn lekkerst wanneer het niet door en door gaar is, maar een tikkeltje rosé.” Je leest er alles over in Proef magazine 2. 

Keurslager Cadeaukaart

Zoek je een leuk cadeau?

Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én inwisselen. Leuk om te geven, lekker om te kijgen! 

Heb je een cadeaukaart en wil je je saldo checken? Klik op onderstaande link en vul je kaartnummer in. 

Recepten uit Proef magazine

Recept van de week

Lamshaasjes met  lentegroenten

Lamshaasjes met lentegroenten

Hoofdgerecht
Lam
Vlees
4 personen
Makkelijk
40-60 minuten
Bakken
Nederlands

Inschrijven nieuwsbrief

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn rond de 500 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Maak gebruik van onderstaande zoekfunctie om hem te vinden. 

Vind je Keurslager