Kwaliteit en smaak

Van Harlingen tot Renesse en van Den Haag tot Nijmegen, elke Keurslagerij voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Je kunt dus spreken van een betrouwbare schakel binnen de voedselketen. Kwaliteit moet natuurlijk wel lekker smaken. Ook is het fijn om – al dan niet gevraagd – een bereidingsadvies te krijgen. Dit alles is heel gewoon bij de Keurslager.

Stoofvlees

Zo zacht als boter...

Voor een goed stoofgerecht moet je de tijd nemen, Maar hoe lang? En waarom staat een stoof soms uren op het fornuis te pruttelen? "Doordat het lang op het vuur staat, wordt het vlees heerlijk mals en sappig", vertellen Keurslagers en broers Jan en Arthur Groot. Je leest er alles over in Proef magazine 1. 

Keurslager Cadeaukaart

Zoek je een leuk cadeau?

Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én inwisselen. Leuk om te geven, lekker om te kijgen! 

Heb je een cadeaukaart en wil je je saldo checken? Klik op onderstaande link en vul je kaartnummer in. 

Recepten uit Proef magazine

Recept van de week

Wokschotel met satévlees en paksoi

Wokschotel met satévlees en paksoi

Hoofdgerecht
Varken
Onbekend
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
Overig

Inschrijven nieuwsbrief

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn rond de 500 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Maak gebruik van onderstaande zoekfunctie om hem te vinden. 

Vind je Keurslager