Keurslager, al 75 jaar een krachtig collectief

Het merk Keurslager is sinds 1946 uitgegroeid tot dé slagersformule van Nederland. De Keurslager staat garant voor het lekkerste vlees. En het beste advies. De pay off ‘Verstand van lekker vlees’ is de Keurslager op het lijf geschreven. 

 

Een rijke traditie
75 jaar Keurslager betekent een rijke traditie als het gaat om ambacht, vakmanschap en kwaliteit. De kracht van het collectief werkt: door de handen ineen te slaan komen Keurslagers verder. Verenigen is niet meer vanzelfsprekend in een maatschappij die steeds individualistischer wordt. De Vereniging van Keurslagers is een unieke vereniging. We kiezen ervoor om de consument in gezamenlijkheid effectief te bereiken, juist omdat we bereid zijn om met elkaar een blik op de toekomst te werpen. Ondernemen betekent: meebewegen. Dat doen we al 75 jaar en die strategische richting zetten we voort.

 

Proef-VanStrien-highres-2

Keurslager worden, iets voor jou?

Met bijna 400 winkels in Nederland is de Keurslager een bekend gezicht in vele dorpen en steden en inmiddels uitgegroeid tot een ijzersterk A-merk.

Pand2019

De Vereniging van Keurslagers

Vooropgesteld, elke Keurslager verstaat zijn vak. Om bij te blijven – en kennis te delen – kan hij terugvallen op een professionele organisatie: de Keurslagervereniging. 

Keurslager Kosse uit Oldenzaal

Het lekkerste vlees

Je gaat naar de Keurslager voor lekker vlees… en heerlijke vleeswaren, worst, salades, maaltijden en grillspecialiteiten. Maar natuurlijk ook voor de mooiste barbecue- en gourmetschotels! Kortom, alle producten waar vlees in verwerkt is.

Vakmanschap

Vakmanschap

Als je de Keurslager een vraag stelt, dan neemt hij alle tijd voor het antwoord. Of het nu gaat om de herkomst van het vlees of de ingrediënten van een salade, hij weet waarover hij praat. Dat getuigt van vakmanschap. 

Verzekerd van kwaliteit

Verzekerd van kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit gaan hand in hand. Met zijn uitgebreide productkennis kan de Keurslager veel zelf maken. Sterker nog, zijn hoge kwaliteitsstandaard maakt dat hij met minder geen genoegen neemt. Bij de Keurslager ben je dus verzekerd van kwaliteit.

Altijd in de buurt

Gelukkig is er altijd een Keurslager in de buurt. Van de Waddeneilanden tot Zuid-Limburg, in ons land zijn bijna 400 Keurslagers gevestigd. Dan is er ook nog de mogelijkheid van een bestelservice. Menig Keurslager bezorgt aan huis.