Barbecue met gezin

De BBQ begint bij jouw Keurslager

Het is weer tijd voor de barbecue! Dit jaar gaan we nog meer genieten, met een mooi stukje vlees op de gril. We geven je de beste BBQ tips en tricks. Laat je verrassen, inspireren en adviseren door de Keurslager bij jou in de buurt.

BBQ tips: BBQ in tuin

De bbq basis

Een barbecue organiseren veel stress? Echt niet! Samen met jouw Keurslager zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Van hoeveelheid boodschappen, soort barbecue, de voorbereiding in stappen én tips voor het grillen zelf. Wij maakten een checklist zodat jouw barbecue tot in de puntjes georganiseerd is.


Word een bbq pro

Heb je de basisvaardigheden van het barbecueën onder de knie? De Keurslager helpt je met experimenteren in bereidingswijzen! Leer meer over marineren, of het gebruiken van een dry rub. Maar denk ook aan informatie over direct en indirect garen, het gebruik van rookhout en low & slow garen. Zo zet jij nog specialere gerechten op tafel!

BBQ tips: spiesen en vlees op BBQ

BBQ tips: rood vlees

Vlees voor de BBQ

Er is een grote keuze aan vlees voor op de barbecue. Groot vlees, zoals côte de boeuf, spareribs, of picanha. Maar ook burgers, spiesen, en vlees op bot. De Keurslager selecteert de lekkerste recepten en geeft bereidingsadvies.


Welk type bbq geef je?

Jouw Keurslager kan je helpen bij het geven van allerlei typen barbecues. Wil je een barbecue organiseren voor een grote groep mensen? Da’s een eitje! Maar ook voor meer informatie over gezonde barbecues en zelfs winterbarbecues ben je bij ons op het juiste adres.

BBQ tips: gezin barbecue