Keurslager cadeaukaart

Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. Leuk om te geven, lekker om te krijgen! Heb je een cadeaukaart gekregen? Dan kun je hieronder het saldo controleren.

Voeg hieronder je cadeaukaartnummer in om het saldo op te vragen

Geldigheid en besteding Keurslager cadeaukaarten

Keurslager cadeaukaarten zijn verkrijgbaar en te besteden bij alle Keurslagers in Nederland. Cadeaukaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €5,-. De cadeaukaarten hebben een geldigheidsduur van 3 jaar na aankoop/activatie. Cadeaukaarten geactiveerd vóór 1 oktober 2021 hebben een vervaldatum van 5 jaar.

Keurslager cadeaukaarten voor bedrijven

Zoek je een leuk cadeau voor medewerkers of relaties? Geef dan een Keurslager cadeaukaart. Keurslager cadeaukaarten zijn te besteden bij alle Keurslagers in Nederland en al verkrijgbaar vanaf €5,-. Interesse in 25 of meer cadeaukaarten? Neem contact op voor de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in of bel 033- 49 40 419. Aantallen tot 25 stuks zijn ook direct aan te schaffen bij je lokale Keurslager. 

Informatie Keurslager Cadeaukaarten voor bedrijven

Naam contactpersoon(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vind jouw Keurslager

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!