- Leg vlees, kip, vis en groenten op aparte schalen
- Hou rauw en gaar vlees bij elkaar vandaan
- Gebruik een aparte vork om het vlees op de plaat of in het pannetje te doen
- Laat vlees of vis niet langer dan 2 uur op tafel staan
- Houd ongeveer 300 tot 400 gram vlees of vis per persoon aan
- Vet het pannetje of bakplaat in met boter of olie (olie spettert meer)
- Zet kruiden op tafel. Zo kan iedereen zelf zijn/haar gerechten kruiden
- Ventileer de ruimte voldoende en zet de afzuigkap aan. Azijn neemt ongewenste geurtjes op. Vul bijvoorbeeld een schoteltje met azijn en leg hier een sponsje in of breng een pannetje water met azijn aan de kook en laat deze zachtjes doorkoken.
- Wil je iets anders dan een stukje kip, biefstuk, champignons of garnaal? Check gourmetrecepten hieronder
Kip met brie en notenpesto
Hoofdgerecht
Kip
Kerst
Vlees
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
Overig
Belgische kalfslever met gebakken appel
Hoofdgerecht
Kalf
Kerst
Vlees
4 personen
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
Overig
Russisch Boeuf Stroganoff
Hoofdgerecht
Rund
Kerst
Vlees
4 personen
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
Overig
Omeletje met zeewier en gember
Hoofdgerecht
Kerst
Zuivel
4 personen
Makkelijk
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
Overig
Engelse varkenshaas met steranijs en sinaasappel
Hoofdgerecht
Varken
Kerst
Vlees
4 personen
20-40 minuten
Gourmet/Fondue
Overig
Hamburgertjes
Hoofdgerecht
Gehakt, Rund
Gourmet/Fondue, Kerst
Vlees
4 personen
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
Marokkaans
Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website
gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens
worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy.
Meer informatie
Akkoord