Keurslager met vlees

Een krachtig collectief van zelfstandige slagers

Het merk Keurslager is sinds 1946 uitgegroeid tot dé slagersformule van Nederland. De Keurslager staat garant voor het lekkerste vlees, ambachtelijke producten, persoonlijke aandacht en het beste advies.

Een sterk collectief

De Vereniging van Keurslagers bestaat uit ruim 300 Keurslagers verspreid door heel Nederland. Keurslagers bieden klanten het beste vlees, lekker eten, uitstekende service en volop inspiratie. Keurslagers zijn geen franchisenemers en de Vereniging van Keurslagers is geen inkooporganisatie. Vanuit eigen ondernemerschap om producten in te kopen bij zelf gekozen (lokale) leveranciers en bepalen zo zelf hun assortiment. Via de Vereniging van Keurslagers delen Keurslagers successen en inspireren elkaar om het gebied van ondernemen. Van personeelsbeleid tot assortiment, van inkoop tot winkelinrichting. Het merk Keurslager bestaat door het succes van de lokale Keurslagers.


Lokaal vakmanschap

Als je jouw lokale Keurslager een vraag stelt, dan neemt hij alle tijd voor het antwoord. Of het nu gaat om de herkomst van het vlees of de ingrediënten van een maaltijd, hij/zij kan je alles over vertellen.

Bij de Keurslager kan je terecht voor het lekkerste vlees(waren), worst, salades, maaltijden en grillspecialiteiten. Maar natuurlijk ook voor barbecue- en gourmetschotels. Kortom, alle producten waar vlees in verwerkt is. Wist je dat de meeste Keurslagers ook een uitgebreid vegetarisch assortiment hebben? Veel producten zijn gemaakt en/of bereid in eigen keuken.


Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 300 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!

Keurslagerij Goossen - Enschede - Spek

Keurslager worden, iets voor jou?

Keurslagers kiezen vanuit het eigen ondernemerschap voor collectieve slagkracht om de consument vertrouwen te geven en het beste vlees en lekker eten aan te bieden waardoor zij de weg naar de (web)winkel weten te vinden. Alle kennis en ervaring is binnen de Vereniging aanwezig om elke Keurslager te ondersteunen bij wat hij/zij nu én in de toekomst nodig heeft. Alles uit het bedrijf halen en anticiperen op snelle ontwikkelingen die voor de de consument van belang. Dat doen Keurslagers samen.

Contact formulier

Voor vragen over openingstijden, bestellingen, assortiment of diensten van een Keurslager, kun je contact opnemen met de Keurslager bij jou in de buurt. Voor algemene vragen of wil je Keurslager worden? Neem dan contact op met de Vereniging van Keurslagers. Maak hiervoor gebruik van onderstaand contactformulier.
Voor- & achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.