Eendenborst gekarameliseerd fruit

Punten sparen bij de Keurslager

Het spaarprogramma van de Keurslager werkt eenvoudig en levert een spaarvoordeel op van maar liefst 32%. Vraag gratis een spaarpas aan in de winkel. Vanaf dat moment kun je bij elke euro die je uitgeeft een spaarpunt kopen voor 5 eurocent.

Ga je spaarpunten inwisselen dan zijn ze meer waard. Sparen en verzilveren voor boodschappen is mogelijk bij elke Keurslager in Nederland. Je kunt ook punten verzilveren in de Keurslager Cadeaushop. Vanaf 1 mei 2022 is het niet langer mogelijk spaarpunten te verzilveren voor contanten. 

Lamsvlees stoofpotje

Haal er je voordeel uit!

Punten sparen levert bij de Keurslager een spaarvoordeel op van maar liefst 32%. Een rekenvoorbeeld: voor 250 spaarpunten heb je € 12,50 betaald, maar bij verzilveren zijn ze € 16,50 waard. Dat is een mooi spaarvoordeel!


Spaarpas registreren

Een spaarpas is gratis verkrijgbaar bij de Keurslager. Zodra je een spaarpas hebt, kun je direct beginnen met sparen. Je moet de spaarpas nog wel registreren, dus op jouw naam zetten. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk te doen in verband met verlies of diefstal van de spaarpas. Registreren is niet noodzakelijk om punten te sparen, maar wel om punten te verzilveren.

Sous-vide ribeye