Pizza met venkelworst

Bereidingsadvies

De Keurslager staat voor jou klaar voor al het advies over het bereiden van de lekkerste gerechten. Zo beantwoorden we jou vragen, hebben we de handigste kookvideo’s gemaakt. We geven ook tips over het bereiden van gehaktballen, rollades, biefstuk en schnitzels en lichten het stoven van vlees en sous-vide bereiden uit.

Keurslagers Verhulst

Vraag het uw Keurslager

Jouw Keurslager neemt graag alle tijd om een goed advies te geven. Je kunt de vragen ons ook toesturen, zodat wij ‘m kunnen beantwoorden. Veel anderen gingen je voor: vragen over de bereiding van kip, de betekenis van dry-aged rundvlees en bijvoorbeeld het geheim van een goede stoofpot. De Keurslager geeft antwoord!


Kookvideo’s

Weet je even niet zo goed hoe je een stuk vlees het beste kan bereiden? Niets zo fijn om een video te kijken die je helpt bij het koken! Door te kijken én tegelijkertijd te doen, weet je zeker dat jouw vlees op de juiste manier bereid is. We hebben niet alleen video’s voor het over het bakken van vlees, maar ook het maken van een bouillon en het knopen van een rollade komt aan bod!


Gehaktballen met bier

De lekkerste gehaktbal

Een perfecte gehaktbal maken begint met goed vlees. Jouw Keurslager kan je adviseren voor de beste gehaktbal. Je kunt eindeloos variëren bij het bereiden van een gehaktbal. Gebruik bijvoorbeeld eens andere kruiden! Meer variatie-ideeën en tips voor de bereiding van de beste gehaktbal lees je hier!


Feestelijke rollade

Een rollade op tafel ziet er altijd feestelijk uit! Ze zijn er in alle soorten en maten en is super handig om te maken voor grote groepen. Je kunt het namelijk prima van te voren klaarmaken in de oven zonder dat je er omkijken naar hebt. De Keurslager helpt je met recepten, de keuze voor het soort vlees en geeft tips voor het bereiden.

Runderrollade met bearnaisesaus

Kogelbiefstuk madeirasaus

Biefstuk bakken

Een biefstuk bakken hoeft helemaal niet lastig te zijn. Met de Keurslager maak jij de heerlijkste, malse biefstuk. We verkopen niet alleen erg lekker vlees, maar geven hier ook baktips en ontwikkelden elf stappen voor het bereiden van de biefstuk. Succes gegarandeerd!


Vlees stoven

De geur van stoofvlees die de keuken vult is het fijnste wat er is. Er zijn verschillende soorten stoofvlees, maar de bereiding is in principe altijd hetzelfde. Appeltje eitje dus! Voor het bereiden van stoofvlees en tips om te stoven ben je bij de Keurslager aan het juiste adres. Wist je bijvoorbeeld dat je stoofvlees ook heel goed kan maken in de slowcooker?

Runderlappen

Sous-vide ribeye

Sous-vide

Sous-vide is één van de makkelijkste manieren van vlees bereiden. Vlees gaart dan in een vacuüm getrokken zakje in water. Met een sous-videapparaat wordt je vlees heerlijk gelijkmatig gaar, zonder dat je ernaar om hoeft te kijken!


Schnitzels maken

Zelf schnitzels maken is helemaal niet moeilijk! De Keurslager legt in 8 stappen uit hoe je de perfecte schnitzel maakt. Inclusief video met uitleg. Toch wat minder tijd? De schnitzels van De Keurslager worden met liefde en vakmanschap bereid.