Proef magazine

Proef is het inspiratiemagazine van de Keurslager. Boordevol lekkere recepten, achtergrondinformatie en tips over vlees. Neem Proef gratis mee in de winkel en proef het vakmanschap van de Keurslager!

Heb jij een vraag over vlees, bereidingstechnieken of iets anders waar de Keurslager in Proef antwoord op kan geven? 

Proef recepten

Proef recepten

Alle recepten uit Proef magazine vind je ook in onze receptendatabase.

Puzzelen met Proef

Puzzelen met Proef

In elke editie van Proef vind je een puzzel. Met de oplossing maak je kans op één van de vijf Keurslager cadeaukaarten van € 40,-.
Bekijk de prijswinnaars

Procureur

Hulde aan het lam

Pulled pork is al een tijdje populair op (food) festivals en onder bbq-fanaten. Wil je het zelf maken? Vraag de Keurslager om procureur.  'Voor pulled pork moet je op tijd je bed uit' grapt Niels Hofste, BBQ-specialist bij Keurslager Hulshof uit Tubbergen. Je leest er alles over in Proef magazine 3.