Proef magazine

Proef is het inspiratiemagazine van de Keurslager. Boordevol lekkere recepten, achtergrondinformatie en tips over vlees. Neem Proef gratis mee in de winkel en proef het vakmanschap van de Keurslager!

Heb jij een vraag over vlees, bereidingstechnieken of iets anders waar de Keurslager in Proef antwoord op kan geven? 

Proef recepten

Proef recepten

Alle recepten uit Proef magazine vind je ook in onze receptendatabase.

Puzzelen met Proef

Puzzelen met Proef

In elke editie van Proef vind je een puzzel. Met de oplossing maak je kans op één van de vijf Keurslager cadeaukaarten van € 40,-.
Bekijk de prijswinnaars

Lamsvlees

Hulde aan het lam

Lamsvlees mag best vaker op het menu in de
Nederlandse keuken. Het is niet alleen smaakvol,
maar ook gezond: het bevat veel eiwit en ijzer. De
lamsrack, -kotelet en -haas worden het meest gegeten, maar Keurslager Frank van Keurslagerij Schaafsma (Terschelling) raadt ook zeker de lamsboutsteak, -bout en -schenkel aan. “Lamsvlees is op zijn lekkerst wanneer het niet door en
door gaar is, maar een tikkeltje rosé.” Je leest er alles over in Proef magazine 2.