Cadeaushop

Binnenkort nieuwe cadeaushop bij het Keurslager Spaarprogramma

Rond 20 april introduceren wij een nieuwe online cadeaushop binnen het Keurslager Spaarprogramma, de nieuwe cadeaushop heeft verschillende voordelen: 
-    Uitgebreid assortiment met ruim 1.000 leuke artikelen
-    Gratis verzending van de cadeauartikelen 
-    Snelle levering; binnen 2 werkdagen 
-    Levering op een ieder gewenst adres in Nederland

Het spaarprogramma van de Keurslager werkt eenvoudig en levert een spaarwinst van maar liefst 32% op. Met de gratis Keurslager spaarpas kun je bij elke euro die je uitgeeft een spaarpunt kopen voor 5 eurocent. Ga je spaarpunten inwisselen dan zijn ze 32% meer waard; 0.066 eurocent. Sparen is mogelijk bij elke Keurslager in Nederland. 

Hoe werkt het? 
1. Vraag aan je Keurslager een gratis Keurslager Spaarpas, deze is direct te gebruiken! 
2. Een nieuwe spaarpas moet nog wel worden geregistreerd. Dat doe je via de website. 
3. Hier kun je voortaan ook je spaarsaldo bekijken.
4. Wilt u spaarpunten inwisselen? Je kunt de spaarpunten verzilveren voor aankopen bij de Keurslager, cash en in de Keurslager Cadeaushop voor leuke cadeaus. 

Doe je al mee met het spaarprogramma?
Punten blijft je sparen zoals je gewend bent. Verzilveren kan voor aankopen bij de Keurslager, contact geld en in de Keurslager Cadeaushop voor leuke cadeaus. Op dit moment kun je cadeaus bestellen bij je Keurslager én in de Keurslager Cadeaushop.
Vanaf 20 april is cadeaus bestellen bij de Keurslager helaas niet meer mogelijk. Het aankopen van je Keurslager boodschappen of cash me je spaarpunten blijft wel mogelijk in de winkel.  

Let op: beperkt assortiment tot 20 april 
Het actuele assortiment is te bekijken in de huidige Keurslager Cadeaushop. Bestellingen worden op dit moment geleverd in de winkel en levering kan tot 2 weken duren. I.v.m. de introductie van de nieuwe cadeaushop rond 20 april wordt het huidige assortiment afgebouwd, producten die niet meer voorradig zijn worden niet bijbesteld. Zit er nu geen geschikt cadeau voor je bij? Wacht dan tot 20 april of verzilver je punten voor contant geld of boodschappen. 


Veel spaarplezier!