
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 plakjes baconu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 American pancakes (u005cu0026agrave; 50 g)u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 el mosterd-dille-dressingu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 el Gruyu005cu0026egrave;rekaas, gerasptu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBak de bacon krokant in een pannetje zonder boter of olie. Verwarm de pannenkoekjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Zet de laatste 2 minuten 4 kleine bordjes erbij in de oven, samen met het bordje met de uitgebakken bacon.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerdeel de pannenkoekjes over de bordjes en leg daar de bacon op. Bestrooi het met een beetje Gruyu005cu0026egrave;rekaas en druppel er wat mosterd-dille-dressing overheen.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDEN PER PERSOON: 259 KCAL (1074 KJ). VET 15,8 G (WAARVAN 11,8 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN 19,9 G. EIWIT 8,5 G. VEZELS 0,6 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e