Beef tataki
0-20 minuten
Braden
8 personen
Borrel
Rund
Japans
Kerst

Ingrediënten

  • 275 g biefstuk
  • Sojasaus
  • Mirin (rijstwijn)
  • Rijstazijn
  • Sesamolie
  • Limoensap
  • Sesamzaad
  • Krokante knoflook
  • Bosui
  • Kiemgroenten

Bereidingswijze

  1. Schroei de biefstuk kort aan alle kanten in een hete pan.
  2. Laat 10 minuten rusten onder folie.
  3. Meng sojasaus, mirin, rijstazijn, sesamolie en limoensap tot een ponzu.
  4. Snijd de biefstuk flinterdun en leg op een bord.
  5. Schenk de ponzu erover en garneer met sesamzaad, knoflookcrisps, bosui en kiemen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!