Bladerdeegbuideltje met kip en kruidenkaas		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Oven									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hapjes/Amuse									
							
										
							
								
										Kip									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Kinderkeuken									
							
							
Ingrediënten
4 plakjes bladerdeeg
150 g kipfilet in blokjes
80 g kruidenkaas (bijvoorbeeld Boursin)
Olijfolie
1 theelepel Italiaanse kruiden
1 Romatomaat, in blokjes
1 eigeel
Bereidingswijze
Stap 1.
Ontdooi de plakjes bladerdeeg en verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden.
Stap 2.
Smeer de kruidenkaas op de 4 plakjes bladerdeeg.
Stap 3.
Bak de kipfilet in wat olijfolie en voeg de blokjes tomaat en Italiaanse kruiden toe. Verdeel het kip/tomaatmengsel over de plakjes bladerdeeg.
Stap 4. 
Vouw de bladerdeegpakketjes tot een buideltje en plak ze goed dicht aan de zijkanten zodat ze in de oven niet opengaan. Bestrijk de pakketjes met het eigeel. Bak de buideltjes in ongeveer 15 tot 20 minuten goudbruin.
Schakel eventueel de oven terug naar 180 graden.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!