Brioche met steak tartaar, truffelmayo en gekaramelliseerde beukenzwammetjes
0-20 minuten
Oven
4 personen
Hapjes/Amuse
Rund
Frans
Kerst

Ingrediënten

  • 4 sneetjes brioche
  • 150 g ossenhaas (kogelbiefstuk oid ook mogelijk)
  • Olijfolie extra virgin
  • Zeezout
  • 1 el worcestershiresaus
  • 2 (grote) el truffelmayonaise
  • Klont roomboter
  • Circa 120 g beukenzwammetjes
  • 2 el kristalsuiker

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Besprenkel de brioche met olijfolie en zet in de oven tot goudbruin.
  3. Smelt de roomboter in een koekenpan. Voeg de beukenzwammetjes toe, bak kort, voeg de suiker toe en bak tot gekaramelliseerd.
  4. ⁠Snijd de ossenhaas fijn tot een tartaar. Meng met olijfolie, zeezout en worcestershiresaus. Verdeel over de brioches, evenals de truffelmayonaise en de gekaramelliseerde beukenzwammetjes.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!