Carpaccio bonbon
20-40 minuten
Overig
4 personen
Borrel
Rund
Italiaans
Kerst

Ingrediënten

  • Carpaccio (dungesneden, rauwe runderlende)
  • Rucola
  • Balsamico
  • Truffelmayonaise
  • Pijnboompitten
  • Zongedroogde tomaten

Bereidingswijze

  1. Bekleed een klein schaaltje met vershoudfolie en leg er plakjes carpaccio in.
  2. Meng rucola met stukjes zongedroogde tomaat, balsamico, truffelmayonaise en pijnboompitten.
  3. Vul de carpacciobodem met deze salade en draai tot een bonbon.
  4. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
  5. Haal uit de folie en serveer met extra rucola en balsamico.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!