Carpaccio met pecorino, mosterd-dragonmayonaise en roggenbroodcrumble
20-40 minuten
Overig
4 personen
Voorgerecht
Rund
Internationaal
Onbekend

Ingrediënten
- 300 g kogelbiefstuk
- 2 el mayonaise
- 1 el mosterd
- 2 takjes dragon, de blaadjes fijngehakt
- 2 el olijfolie met citroenaroma
- 100 g pecorino
- 30 g pijnboompitten, geroosterd
- 1 snee meergranen roggebrood
- Peper en zout
Bereidingswijze
- Vries de kogelbiefstuk licht aan. Snijd er dunne plakjes van (bij voorkeur met een fileermes) en verdeel dit over 4 borden.
- Meng de mayonaise met de mosterd en de fijngehakte dragon.
- Besprenkel de biefstuk met de olijfolie, peper en zout.
- Rasp de pecorino fijn als een sneeuwlaagje over de carpaccio. Leg er toefjes mosterd-dragonmayonaise op en bestrooi het gerecht met de geroosterde pijnboompitten.
- Maal het roggebrood fijn in een staafmixerbeker en bak het krokant in een antiaanbakpan Breng het op smaak met een beetje peper en zout.
- Maak het gerecht af met de crumble van roggebrood.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!