Gambasalade met kalfslende en basilicummayonaise		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Bakken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Voorgerecht									
							
										
							
								
										Kalf									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
18 gamba’s, gepeld en zonder darmkanaal 
200 g kalfslende, rose aangebraden en in dunne plakjes gesneden 
zakje gemengde salade 
1 mango, geschild en in blokjes 
1 avocado, geschild en in blokjes 
2 eetlepels mayonaise 
2 eetlepels room 
half bosje basilicum, fijngeneden 
scheutje olijfolie 
scheutje azijn
Bereidingswijze
Meng de blokjes mango en avocado met een scheutje olijfolie. 
Maak een sausje van de mayonaise, room en basilicum. Meng de sla met wat olijfolie en azijn. 
Breng alles zo nodig op smaak met wat peper en zout. 
Bak de gamba’s in olijfolie en breng ze op smaak.
Leg de sla op de borden, met de plakjes kalfslende en gamba’s erover heen. Garneer met de mango, avocado en basilicummayonaise.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!