
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e500 g halfomhalfgehaktu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e6 plakjes of 1 groot vel bladerdeegu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e150 g gewelde abrikozen, gehalveerdu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e500 g preiu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e300 g roomkaas met tuinkruidenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBoteru005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003ePeper en zoutu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm de oven voor op 180 graden. Vet een springvorm van 22 cm in met 30 gram boter en bekleed de vorm met het bladerdeeg.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBak het gehakt rul en breng het op smaak met peper en zout. Snijd de prei in dunne ringen en voeg ze samen met de abrikozen toe aan het gehakt.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVermeng het gehaktmengsel met de roomkaas en doe dit in de springvorm. Bak de taart in ongeveer 50 minuten goudbruin.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 970 KCAL (4075 KJ).u005cu003cbr /u005cu003eEIWIT: 35 G. VET: 67 G (WAARVAN 30 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 53 G.u005cu003c/pu005cu003e