Gevulde slablaadjes met achterham		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										8 personen									
							
										
							
								
										Hapjes/Amuse									
							
										
							
								
										Vleeswaren									
							
										
							
								
										Nederlands									
							
										
							
								
										Kinderkeuken									
							
							
Ingrediënten
- 120 gram blokjes gekookte achterham
 - 8 blaadjes van little gem/sla
 - 200 gram diepvrieserwtjes, geblancheerd
 - 1 banaan, in blokjes
 - sap van 0,5 citroen
 - 2 eetlepels yogonaise
 - 1 eetlepel kerriepoeder
 - 1 eetlepel gembersiroop
 - 8 takjes platte peterselie
 - Peper en zout
 
Bereidingswijze
- Was en droog de slablaadjes en leg ze in een cirkel op een bord.
 - Meng de erwtjes, banaan, ham, yogonaise, kerrie, gembersiroop en het citroensap.
 - Schep het mengsel in de slablaadjes en versier ze met een takje peterselie.
 
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!