Ham gehakt Wellington		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Oven									
							
										
							
								
										2 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Kalf									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
Gekruid gehakt
Fijngesneden uien
Ham
Bladerdeeg
Bereidingswijze
Uw Keurslager maakte een bolletje van gekruid gehakt, gemengd met fijngesneden uien en ham en bladerdeeg er omheen gevouwen. Na circa 15 minuten in een oven (temperatuur 210°C) is deze Wellington mooi goudbruin en gaar geworden. Lekker met gestoomde groene groenten, maar ook met bijvoorbeeld witlof of wilde spinazie uit de wok.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!