Herfsttwinkels met krieltjes en paddestoelen		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Wokken/Roerbakken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Kip									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
4 porties herfsttwinkels
3 el olijfolie
1 rode ui, in repen
400 g geschilde en voorgekookte krieltjes, gehalveerd
300 g gemengde paddestoelen, in grove stukken
Zout en versgemalen peper
75 g rucola, gewassen en gedroogd 
Bereidingswijze
Verwarm de olie in een hapjespan en bak de ui en krieltjes samen op middelhoog vuur al roerbakkend goudbruin. Roerbak ondertussen in een andere pan de herfsttwinkels bruin en gaar in circa 5 minuten. Voeg de paddestoelen toe aan de krieltjes en roerbak nog een paar minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Schep de roerbakschotel op borden en bestrooi met rucola. Leg daarna de twinkels daarop.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!