Hotdog merguez		
	  				
							
								
										20-40 minuten									
							
										
							
								
										Grill/Barbecue									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Rund									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
8 merguez worstjes
4 kleine stokbroodjes
Handje rucola, gewassen en gedroogd
Voor de hummus:
120 g kikkererwten uit blik, uitgelekt
1 teentje knoflook
1 el witte tahini
1 el vers citroensap
1 el olijfolie
Snufje cayennepeper
Snufje komijnpoeder
1 el peterselie 
Bereidingswijze
Maak eerst de hummus door de kikkererwten samen met de rest van de ingrediënten in een keukenmachine tot een gladde pasta te malen. Voeg eventueel wat water toe als de pasta te dik blijft. Breng op smaak met zout en eventueel wat meer citroensap. Verwarm de grillpan en grill de worstjes in circa 5 minuten rondom bruin en gaar. Snijd de stokbroodjes open en bestrijk ze royaal met hummus. Verdeel er wat sla over en leg er twee worstjes bovenop of tussen. Serveer direct.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!		
	 
		 
		