
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 knakworsten van de Keurslager (Keurknakkers), 40 g/stu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 el olijfolieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 briochebroodjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g cru005cu0026egrave;me-patu005cu0026eacute;u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g peperkoeku005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g zachte boteru005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g bloemu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e30 g suikeru005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 el gehakte pistachenootjesu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eSnijd een u005cu0026lsquo;Vu005cu0026rsquo; uit de bovenkant van het broodje en snijd kleine blokjes van de patu005cu0026eacute;. Leg deze patu005cu0026eacute;blokjes op een koude plaats.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm de oven voor op 180 graden. Doe de peperkoek met de boter, bloem en suiker in een staafmixerbeker en mix het heel kort. Verdeel het kruimeldeeg over een met bakpapier beklede bakplaat en druk het een beetje plat. Bak het geheel goudbruin in ongeveer 15 minuten. Laat het afkoelen en verkruimel het.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm de knakworsten. Leg ze in de broodjes, met daarbovenop de blokjes patu005cu0026eacute;, de crumble en de gehakte pistachenootjes.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDEN PER PERSOON: 623 KCAL (2600 KJ). VET: 37 G (WAARVAN 19 G ONVERZADIGD). EIWIT: 14 G. KOOLHYDRATEN: 58 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e