
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 kg sukadeu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 el bloemu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e5 el olijfolieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 rode uienu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 teentjes knoflooku005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 winterpeenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e250 g champignonsu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e15 g verse Italiaanse kruiden (tijm, rozemarijn, oregano)u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e800 g tomatenblokjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e70 g tomatenpureeu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e200 ml rode wijnu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e200 ml kalfsfondu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e400 g tagliatelleu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g Parmezaanse kaasu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003epeper en zoutu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerwarm de oven op 120 graden. Bestrooi de sukade met peper, zout en bloem. Verhit 3 el olijfolie in een braadpan en bak de sukade rondom bruin.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eSnijd de rode ui in halve ringen, de winterpeen en champignons in plakjes en pers de knoflook uit. Haal het vlees uit de pan en voeg 2 el olijfolie toe aan het braadvocht.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eDoe de ui, knoflook, winterpeen en champignons in de pan en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de tomatenpuree toe en laat ook dit even meebakken.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eLeg de sukade terug in de pan en voeg tomatenblokjes, rode wijn en kalfsfond toe, samen met de Italiaanse kruiden.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eLaat het geheel met een deksel op de pan 3,5 uur garen in de oven.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eHaal de pan uit de oven en laat de saus in 20 minuten zonder deksel op de pan iets inkoken. Trek het vlees met 2 vorken uit elkaar.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eKook ondertussen de tagliatelle volgens de beschrijving op de verpakking en schep deze met het vlees in een diep bord. Rasp er tot slot de Parmezaanse kaas overheen.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 1100 KCAL (4616 KJ). EIWIT: 73 G. VET: 41 G (WAARVAN 28 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 95 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e