Kalfscarpaccio		
	  				
							
								
										20-40 minuten									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Voorgerecht									
							
										
							
								
										Kalf									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
250 g kalfsvlees, in zeer dunne plakjes
4 tomaten, ontveld en in blokjes gesneden
1 sjalotje, gesnipperd
1 eetlepel tomatenketchup
Sap van een halve citroen
1 eetlepel gehakte koriander
1 eetlepel gehakte basilicum
Geraspte Pecorino of Romano-kaas
12 kapperappeltjes
Bereidingswijze
Meng de tomatenblokjes, sjalot, ketchup, citroensap en gehakte kruiden. Breng deze antiboise op smaak met zout en peper. Draai van de dun gesneden carpaccio rozetjes, leg die in cirkels op de borden en bestrooi ze met zout en peper. Serveer de tomatenantiboise apart in een glaasje. Bestrooi de carpaccio met geraspte Pecorino en garneer met de kapperappeltjes. Breng individueel de tomatenantiboise op het vlees.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!