Kalfsschnitzel met linguine alle noci		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Koken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Kalf									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
- 4 kalfsschnitzels, in reepjes gesneden
 - 250 g linguine
 - 150 g ricotta
 - 12 walnoten, gepeld en fijngehakt
 - 1 eetlepel groene pesto
 - 2 eetlepels olie
 - rucola
 - 2 limoenen
 
Bereidingswijze
Kook de linguine volgens de gebruiksaanwijzing.
Verhit de olijfolie en bak de schnitzelreepjes goudbruin.
Meng de ricotta, walnoten, pesto en olijfolie in een pannetje en verwarm dit zachtjes enkele minuten.
Leg de gare pasta in een grote schaal, voeg de reepjes erbij. Giet de saus eroverheen en strooi de rucola erover. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Serveer met partjes limoen.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!