Katenhaasje met mosterdsaus		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Koken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Varken									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
4 x katenhaasje 
2 el vloeibare boter
1 sjalotje, gesnipperd
2 el grove mosterd
6 el witte wijn
1 dl kookroom
zout en peper 
peterselie
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de vloeibare boter in een hapjespan en bak de katenhaasjes in circa 4 minuten per kant rondom aan. Haal het vlees uit de pan en fruit het sjalotje in het bakvet lichtbruin. Voeg de mosterd en witte wijn toe en laat de wijn 2 minuten inkoken. Voeg de kookroom toe en laat de saus nog een minuut zachtjes koken. Breng de saus eventueel op smaak met zout en peper.
Stap 2
Leg het vlees terug in de pan en schep de saus er overheen. Bestrooi met gehakte peterselie. Serveer direct met bijvoorbeeld kort gekookte peultjes 
en aardappelkoekjes uit de oven.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!