Lamsrack met kruidenkorst
20-40 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Lam
Overig
Kerst

Ingrediënten

  • 2 lamsracks
  • 3 takjes rozemarijn
  • 2 takjes tijm
  • 1 takje peterselie
  • 1 teen knoflook
  • 1 el grove milde mosterd
  • 1 el fijne milde mosterd
  • 2 el panko
  • 1 el olijfolie
  • 2 laurierblaadjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de barbecue tot 180°C.
  2. Schraap de botjes schoon en hak de tijm, peterselie en 1 takje rozemarijn fijn. Meng met knoflook, beide mosterdsoorten, panko en olie.
  3. Bestrooi de lamsracks met peper en zout en verdeel het kruidenmengsel erover.
  4. Plaats de rozemarijn en laurier tussen de racks.
  5. Gaar tot een kerntemperatuur van 55°C (circa 15-20 minuten). Laat 5 minuten rusten voor het aansnijden.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!