Meergranen-triangel-croissant met rosbief en kaas-pestosalade
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Nederlands

Ingrediënten

  • 4 meergranen triangel croissants of broodjes naar keuze
  • 100 g rosbief
  • 100 g kaas-pestosalade
  • 50 g rucola
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 8 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 2 el balsamicosiroop

Bereidingswijze

1. Snijd de croissant doormidden en beleg de onderkant met de kaas-pestosalade. Leg daar mooie rozetten van de rosbief op en vervolgens een plukje rucola, cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas en ‘strepen’ balsamicosiroop.
2. Leg de bovenkant van de croissant er schuin tegenaan.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!