
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 meergranen triangel croissants of broodjes naar keuzeu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g rosbiefu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g kaas-pestosaladeu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g rucolau005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g Parmezaanse kaas, gerasptu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e8 cherrytomaatjes, gehalveerdu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 el balsamicosiroopu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003cpu005cu003e1. Snijd de croissant doormidden en beleg de onderkant met de kaas-pestosalade. Leg daar mooie rozetten van de rosbief op en vervolgens een plukje rucola, cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas en u005cu0026lsquo;strepenu005cu0026rsquo; balsamicosiroop.u005cu003cbr /u005cu003e2. Leg de bovenkant van de croissant er schuin tegenaan.u005cu003c/pu005cu003e