Meergranen-triangel-croissant met rosbief en kaas-pestosalade
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Vleeswaren
Nederlands

Ingrediënten

u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 meergranen triangel croissants of broodjes naar keuzeu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g rosbiefu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g kaas-pestosaladeu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g rucolau005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e50 g Parmezaanse kaas, gerasptu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e8 cherrytomaatjes, gehalveerdu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 el balsamicosiroopu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e

Bereidingswijze

u005cu003cpu005cu003e1. Snijd de croissant doormidden en beleg de onderkant met de kaas-pestosalade. Leg daar mooie rozetten van de rosbief op en vervolgens een plukje rucola, cherrytomaatjes, Parmezaanse kaas en u005cu0026lsquo;strepenu005cu0026rsquo; balsamicosiroop.u005cu003cbr /u005cu003e2. Leg de bovenkant van de croissant er schuin tegenaan.u005cu003c/pu005cu003e

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!