Mini-wrap met ossenhaaspuntjes, wittekoolsalade en piccalillymayonaise
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
4 personen
Bijgerecht
Rund
Oosters
Kerst

Ingrediënten

  • 100 g ossenhaaspuntjes
  • 100 g witte kool, in dunne reepjes
  • 75 g wortel, julienne gesneden
  • 1 komkommer, in plakjes, 2x gehalveerd
  • 2 el wittewijnazijn
  • 3 tl suiker
  • 3 el piccalilly
  • 1 el mayonaise
  • 1 el crème fraîche
  • 1 el olijfolie
  • 4 kleine wraps (30 g/stuk)

Bereidingswijze

  1. Maak een salade van witte kool, komkommer en julienne van de wortel. Meng de wittewijnazijn met de suikeren roer dit erdoorheen.
  2. Pureer de piccalilly met de staafmixer en meng dit met de mayonaise en crème fraîche.
  3. Verhit olijfolie in een gourmetpannetje en bak hierin snel de ossenhaaspuntjes rondom bruin. Haal ze uit het pannetje en bak kort de wraps om en om.
  4. Besmeer de wraps met piccalillymayonaise en leg daarop wat salade. Verdeel de ossenhaaspuntjes enmaak het af met een toefje van de bereide mayonaise.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!