Omeletrolletjes met ham en spinazie		
	  				
							
								
										20-40 minuten									
							
										
							
								
										Bakken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Lunch									
							
										
							
								
										Varken									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Kinderkeuken									
							
							
Ingrediënten
4 eieren
4 plakken gekookte ham
100 g verse spinazie, fijngesneden
80 g roomkaas
4 eetlepels pijnboompitjes
1 eetlepel boter
Bereidingswijze
Klop de eieren los met de spinazie.
Smelt de boter in een koekenpan
en giet het ei-spinaziemengsel in de
pan. Dek de pan af met een deksel
en bak de omelet aan beide kanten
goudbruin.
Laat de omelet iets afkoelen en
besmeer één kant met de roomkaas.
Strooi de pijnboompitjes eroverheen
en leg de plakken ham erop.
Rol de gevulde omelet voorzichtig
op en snijd er rolletjes van.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!