Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Vacatures
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Vacatures
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Varken / 20-40 minuten
Risotto met kastanjechampignons, spek en geroosterde groenten
Varken / langer dan 60 minuten
Pulled pork met mediterraanse kruidenrub en pittige mangosaus
Varken / 20-40 minuten
Duizendpoot-knakworst met pastinaakpuree
Varken / 20-40 minuten
Vuurpijl-knakworst met satésaus
Rund / langer dan 60 minuten
Tomahawk reverse sear methode
Rund / 0-20 minuten
Ossenhaaspuntjes in kruidenboter
Rund / 40-60 minuten
Surf & turf van de barbecue
Rund / langer dan 60 minuten
Brisket van de barbecue
Rund / langer dan 60 minuten
Entrecote van de barbecue met chimichurri