Cookie informatie
Fijn dat je onze website bezoekt. Keurslager is wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Daarom informeren wij je middels dit bericht over het gebruik hiervan op onze website.
Instellingen
Akkoord
Compleet
Allowed 1
Allowed 2
Persoonlijk
Alles
Minder
Anoniem
Minst
Denied 1
Denied 2
Opslaan
Meer lezen
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
Werken bij
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Sorteer op
Titel - Oplopend
Titel - Aflopend
Datum - Oplopend
Datum - Aflopend
Vleessoort
Gehakt (133)
Kalf (144)
Kalkoen (33)
Kip (290)
Lam (106)
Rund (549)
Varken (669)
Vegetarisch (8)
Vleeswaren (297)
Wild (61)
Keuken
Afrikaans (2)
Chinees (6)
Frans (22)
Grieks (22)
Hongaars (5)
Indiaas (12)
Indonesisch (5)
Internationaal (62)
Italiaans (105)
Japans (8)
Koreaans (1)
Marokkaans (24)
Mexicaans (23)
Nederlands (456)
Oosters (84)
Overig (1495)
Portugees (4)
Spaans (25)
Surinaams (3)
Thais (7)
Turks (12)
Bereidingstijden
0-20 minuten (803)
20-40 minuten (715)
40-60 minuten (472)
langer dan 60 minuten (393)
Rund / 40-60 minuten
Flat iron steak met risotto en gegrilde bloemkool
Rund / 20-40 minuten
Biefstuk met tomaten-auberginesalade
Kalf / 40-60 minuten
Kalfsschnitzel met tomatentapenade, Roseval aardappeltjes en broccoli
Kip / langer dan 60 minuten
Spaanse kippenstoof in sherrysaus met haricots verts
Rund / 20-40 minuten
Winterse salade met biefstukpuntjes
Varken / 40-60 minuten
Scandinavisch stamppotje met casselerrib
Varken / 20-40 minuten
Poolse bloemkoolsoep met spek en droge worst
Gehakt / 40-60 minuten
Mediterrane pastaschelpjes
Kip / langer dan 60 minuten
Broodje pulled chicken met atjar van rode kool, radijs, ui en bieslook
Laad meer recepten