Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
✕
Keurslager cadeaukaart
Sparen
Spaarpas registreren
Verzilver spaarpunten
Inspiratie
Vleeswijzer
Rundvlees
Varkensvlees
Kip & kalkoen
Lamsvlees
Wild
Vleeswaren
Keurslager Specials
Bereidingsadvies
Vraag het de Keurslager
Kookvideo’s
Gehaktballen bereiden
Rollades bereiden
Biefstuk bakken
Stoofvlees bereiden
Sous-vide bereiden
Schnitzel bereiden
Recepten
PROEF
Puzzelen met PROEF
Prijswinnaars en oplossingen
Over ons
✕
Recepten
✕
Zie alle filters
Varken / langer dan 60 minuten
Shortribs met smashed potatoes en geroosterde spruitjes
Varken / 40-60 minuten
Spicy udon noedels met varkenshaasreepjes
Kalf / Rund / langer dan 60 minuten
Gegrilde bloemkoolsteak met kokos-rendang
Vegetarisch / 40-60 minuten
Millefeuille van aardappel met Parmezaancrème
Varken / 20-40 minuten
Kerstsalade van bospaddenstoelen, pruimen, blauwaderkaas en spekjes
Vegetarisch / langer dan 60 minuten
Gestoofde peertjes in rode wijn en port
Vegetarisch / 20-40 minuten
Bietentartaar met avocadomousse
Rund / 40-60 minuten
Tournedos met Madeirajus, aardappelcitroenmousseline en harissa-tomaatjes
Kip / 20-40 minuten
Tom kha kai risotto met pulled kippendij