Pannenkoek met Bolognese-gehakt, truffel en Parmezaan		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Bakken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Gehakt									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Kinderkeuken									
							
							
Ingrediënten
4 pannenkoeken
75 g tomatenpuree
400 g rundergehakt
100 ml runderbouillon
1 sjalotje, gesnipperd
1 potje truffelpaddenstoelen tapenade
1 teentje knoflook, fijngesneden
100 g Parmezaan, geraspt
Bereidingswijze
Fruit het sjalotje en de knoflook glazig.
Voeg de rul gemaakte rundergehakt toe.
Voeg tomatenpuree toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.
Voeg bouillon toe en schep alles goed door elkaar.
Leg op ieder bord een pannenkoek en schep het bolognesegehakt er op.
Verdeel er een theelepel truffelpaddenstoelen tapenade overheen en bestrooi
het geheel met Parmezaanse kaas.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!