Procureur met Gentse mosterd, jonge bospeentjes en lente-uitjes		
	  				
							
								
										langer dan 60 minuten									
							
										
							
								
										Stoven									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Varken									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
750 g procureur
2 eetlepels Gentse mosterd
50 g margarine
1 liter kippenbouillon (pot)
1 bosje jonge bospeen
1 bos lente-uitjes
50 g roomboter
Bereidingswijze
Stap 1. 
Besmeer de procureur met de Gentse mosterd en braad deze in de margarine goudbruin aan.
Stap 2. 
Blus de procureur af met de kippenbouillon en stoof hem op laag vuur in ongeveer twee en een half uur gaar.
Stap 3. 
Schil ondertussen de worteltjes en maak de lente-uitjes schoon. Stoof deze groenten drie minuten in de roomboter met wat overgebleven kippenbouillon.
Stap 4. 
Snijd de procureur in plakken en serveer deze op een warm bord met de worteltjes en lente-uitjes.
Stap 5. 
Kook het braadvocht in en gebruik dit als jus. Serveertip: eet er een lekkere smeuïge aardappelgratin bij.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!