
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e500 g verse ravioli met pompoenvulling (koelvak supermarkt)u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 plakken parmaham, in repen gesnedenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 zongedroogde tomaten, zeer fijngesnedenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e75 g roomboteru005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 el gehakte rozemarijnnaaldjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 el kappertjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e3 tl olijfolieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e100 g pompoenpittenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 toefjes basilicumu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e4 el geraspte Parmezaanse kaasu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003epeper en zoutu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBreng in een grote pan water aan de kook met zout en een paar druppels olijfolie. Voeg de ravioli toe en kook deze gaar in 4 minuten.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBak in een droge koekenpan de parmaham tot de repen knapperig zijn. Smelt de roomboter met de kappertjes en laat de boter bruin worden.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerdeel de ravioli over voorverwarmde borden en schep de gebruinde boter eroverheen met de kappertjes. Rasp de Parmezaanse kaas boven het bord en garneer met pompoenpitten, een toefje basilicum, de zongedroogde tomaatjes en rozemarijn. Steek daar de repen drooggebakken parmaham erin.u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003eu005cu003cpu005cu003eu005cu003csmallu005cu003eVOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 750 KCAL (3150 KJ). EIWIT: 25 G. VET: 53 G (WAARVAN 30 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 41 G.u005cu003c/smallu005cu003eu005cu003c/pu005cu003e