Salade van watermeloen, lamsfilet, feta en munt		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Bakken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Lunch									
							
										
							
								
										Lam									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
4 lamsfilets a 100 g
1/2 watermeloen
1 pakje fetakaas, in blokjes
1/2 bosje munt
Olijfolie
1 zakje rucola
Bereidingswijze
Stap 1. 
Snijd het vlees uit de water- meloen, verwijder de pitjes en snijd de meloen in blokjes. Bak de lamsfilets mooi rosé in een beetje olijfolie. Wikkel ze in wat aluminiumfolie en laat even rusten.
Stap 2. 
Meng de meloen met fetakaas en besprenkel deze met olijfolie. Doe dit in een kom of bord en leg er blaadjes munt op en wat rucola. Snijd de lamsfilet in blokjes en leg deze speels op de salade.
Stap 3. 
Besprenkel de salade tenslotte met nog wat olijfolie en een paar draaien grove zwarte peper.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!