Saucijs met pasta en artisjokharten		
	  				
							
								
										20-40 minuten									
							
										
							
								
										Koken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Hoofdgerecht									
							
										
							
								
										Varken									
							
										
							
								
										Nederlands									
							
							
Ingrediënten
- 500 g saucijzen
 - 30 g boter
 - 500 g linguine (pasta)
 - 10 zongedroogde tomaten op olie
 - 2 teentjes knoflook, fijngesneden
 - 2 eetlepels olie van de zongedroogde tomaten
 - 250 g champignons
 - 1 pot artisjokharten, uitgelekt
 - Peper
 
Bereidingswijze
- Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
 - Bak de saucijzen gaar in de boter.
 - Pureer de zongedroogde tomaten met 2 eetlepels olie van de zongedroogde tomaten. Breng op smaak met knoflook en peper.
 - Haal de saucijzen uit de pan en snijd ze in schijfjes van ongeveer 2 cm.
 - Smoor de champignons in het braadvocht van de saucijzen. Warm de uitgelekte artisjokharten heel even mee. Meng de pasta met de champignons, artisjokharten en stukjes saucijs. Schep daarna de tomatenpuree door de pasta.
 
Voedingswaarde per persoon
915 KCAL (3845 KJ). EIWIT: 40 G. VET: 41 G (WAARVAN 27 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 94 G.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!