Soep met biet en biefstuk		
	  				
							
								
										20-40 minuten									
							
										
							
								
										Koken									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Voorgerecht									
							
										
							
								
										Rund									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										Onbekend									
							
							
Ingrediënten
200 g biefstuk, in heel dunne plakjes
3 eetlepels olijfolie
1 ui, gehalveerd en in ringen
1 grote aardappel, geschild en in blokjes
400 g gekookte bietjes, in blokjes
Een kwart savooiekool, fijngesneden
1,2 l rundvleesbouillon
3 eetlepels gehakte bieslook
4 eetlepels Griekse yoghurt
Bereidingswijze
Bak de ui glazig in de olie. Voeg aardappel, bietjes, kool en bouillon toe, breng aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de lapjes biefstuk over vier borden en schep er de soep overheen. Maak het geheel af met een eetlepel yoghurt en de gehakte bieslook.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!