Sperziebonen en gemalen zout-en-azijnchips		
	  				
							
								
										0-20 minuten									
							
										
							
								
										Overig									
							
										
							
								
										4 personen									
							
										
							
								
										Bijgerecht									
							
										
							
								
										Nederlands									
							
										
							
								
										Zomer									
							
							
Ingrediënten
- 1 zak aardappelchips met zout en azijn, geplet
 - rasp van 1 citroen
 - 1 el verse platte peterselie, fijngesneden
 - 900 g sperziebonen
 - 2 el olijfolie
 - 2 el citroensap
 - peper en zout
 
Bereidingswijze
- Blancheer de sperziebonen.
 - Meng de aardappelchips, het citroenrasp en de peterselie in een kom.
 - In een andere kom gaan de sperziebonen, olijfolie en citroensap bij elkaar. Peper en zout naar smaak toevoegen. Roer daar vervolgens het chipsmengsel doorheen.
 
VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 350 KCAL (1470 KJ). EIWIT: 7 G. VET: 19 G (WAARVAN 15 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 33 G.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
			In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!