
Ingrediënten
u005cu003culu005cu003e u005cu003cliu005cu003e250 g varkenshaasu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e125 g udon noedelsu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e3 el olijfolieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 el crispy chili olieu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e3 el sojasausu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 winterpeenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 sjalotjeu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 kleine paksoi, wit en groen in reepjes, gescheiden houdenu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e3 cm verse gember, geschild en gerasptu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e1 teen knoflook, fijngehaktu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 lente-uitjes, in ringetjesu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eu005cu0026frac12; blokje runderbouillonu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e2 takjes korianderu005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003e0,5 l warm wateru005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eZoutu005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/ulu005cu003e
Bereidingswijze
u005cu003colu005cu003e u005cu003cliu005cu003eBereid de noedels volgens de verpakking in ruim gezouten water beetgaar. Giet af en spoel goed koud na.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eSnijd de varkenshaas in plakken en dan in reepjes.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerhit 2 el olijfolie en bak de varkenshaas 2 minuten aan. Voeg 1 el crispy chili olie en 1 el sojasaus toe en zet het vuur uit.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eSchil de wortel, snijd in lengte 3 keer door en vervolgens in dunne reepjes.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVerhit in een kookpan 1 el olijfolie en smoor hierin de sjalot, knoflook, gember, de helft van de lente-ui en de reepjes witte paksoi en wortel.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVoeg het water, bouillonblokje, 1 el crispy chili olie en 2 el sojasaus toe en laat het maximaal 5 minuten zachtjes koken.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eVoeg de reepjes groene paksoi samen met de varkenshaas.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eWarm goed door en breng het eventueel op smaak met extra crispy chili olie.u005cu003c/liu005cu003e u005cu003cliu005cu003eLeg een torentje noedels in de kom en verdeel het vlees met de groenten eromheen. Giet er eventueel iets kookvocht bij. Garneer met lente-ui, koriander en een lepeltje crispy chili olie. u005cu003c/liu005cu003eu005cu003c/olu005cu003e