Steak tartaar
0-20 minuten
Overig
4 personen
Borrel
Rund
Frans
Kerst

Ingrediënten

  • 400 g biefstuk
  • 4 augurken, fijngesneden
  • 2 tl kappertjes, fijngehakt
  • 2 sjalotjes, fijngehakt
  • 1 tl Dijonmosterd
  • Tabasco naar smaak
  • 1 tl Worcestershiresaus
  • Zout en peper
  • 4 eidooiers

Bereidingswijze

  1. Snijd de biefstuk zeer fijn maar niet tot puree.
  2. Meng met augurk, kappertjes en sjalot.
  3. Voeg mosterd, tabasco, Worcestershiresaus, zout en peper toe en proef.
  4. Vorm rondjes met behulp van een serveerring en leg er een eidooier bovenop.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!